A Dávid naptár titka! 2014-es előrejelzés.

Dávid Mihály A nyíregyházi mérnök immáron 42. alkalommal készíti el híres-neves Dávid naptárját, amely országszerte nagyon keresett lesz!

 

Időjárás előrejelzés:Magyarország területére.

 

 

Oldala elérhetősége a lap alján található.

Hőmérséklet

Az évi középhőmérséklet a sokévi átlagnál valószínűsíthetően alacsonyabb lesz,de júliusban és augusztusban az előrejelzettnél melegebb is lehet.
Jellemzően hideg lesz;január második fele,február,november és dacember.Viszonylag hűvös lesz;március eleje,április 15,május 1,13,25.közelében.Viszonylag meleg napok;március 12,28,április 8,24,május 10,22,június 8,20,július 9,22,augusztus 26,szeptember 5,október 18.közelében várhatóak.Az utolsó tavaszi talaj menti fagy május1,az utolsó őszi fagy 9.közelében lehet.


Csapadék

Az évi csapadékösszeg az előző évinél mintegy 50mm-el több lehet.
Az első félévben sokszor,majd augusztus 15-október 15 között és decemberben néhány alkalommal érkezik csapadék.Az utolsó tavaszi havazás március 2-3án,az első őszi havazás november 9-el kezdődően várható.

 

Az időjárás előrejelzés alkalmazásához az alábbiakat kell figyelembe venni:

1.Az előrejelzés a változások tendenciájára utal.A következő napokra vonatkozó adatokat a már megtörtént események figyelembevételével kell értelmezni.

2.A csapadék valószínűsége nem jelent konkrét csapadékot.A jel magassága a csapadék előfordulásának valószínűségére utal.

3.Az időjárás az előrejelzéstől az év folyamán többször lényegesen eltérhet.Az előrejelzés felhasználásával hozott gazdasági hatású döntés következményeit a felhasználónak kell vállalnia.Döntések megalapozásánál úgy kell alkalmazni,hogy a hozott döntés egyértelműen előnyös és csak kevésbé kockázatos legyen.

Forrás: A Vásárolt tartalomból röviden, ha többet szeretnél látogasd meg honlapját.

A Dávid Mihály Honlapja elérhetősége:>>>>ITT

 

 

 

 

vissza a címoldalra

E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 


abdai.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!