Egy érdekes formájú képeslap szerkesztését fogom most bemutatni.Biztosan láttál már két lapból álló változatot,nagyon tetszetős szép képeket lehet így készíteni egyszerűen.

Én a képeimet 600x500pixel méretűre készítem,szerkesztem,nekem ez a méret jött be ez nyerte el tetszésemet.Az előre elkészített képeket ennek megfelelően kettévettem illetve megfeleztem.

Az első lépés nyitunk egy új átlátszó képalapot amekkora lesz képünk.Én 600x500pixeleset vettem alapul.

A képünket feltettük,hogy egyformán illeszkedjenek egymáshoz a következő műveletet kell elvégezni.Jobb egérgomb kézi beállítások feliratra kattintva így állítsuk be,és ok.

Egyik oldalunk a helyén,most fent a Szűrők és ahogyan a képen látszik oda kattintsunk.

Ezt a kis ablakot kapjuk itt a beállítás nagyjából ilyen legyen,itt a torzítás jobbra történik,az érték:60 és a függőleges karika legyen bepipálva.

Fél képünk már készen van most jön a másik fele,itt ugyanúgy járunk el mint az előző fél képnél csak fordítva.Jobb egérgomb kézi beállítások ahogyan a képen is látszik,majd ok.

A helyén a képünk most a torzítást ellenkezőleg végezzük el,itt is 60 az érték csak most a bal irányba,ha kész ok.

Ha minkét fél készen van akkor egyesítsük a rétegeket,és mentsük el gépünkre,ez a fajta kép ez PNG formátum,de tehetjük ezt a képet egy másik képalapra is,tetszés szerint.

Ime a kész kép.

Jó szerkesztést kívánok,megint egy lépéssel előbbre.

vissza a címoldalra

E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 


abdai.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!